Celibat

Jag har en väldigt god vän som är gay. Hon har inte alltid varit gay, utan gjorde en sexuell omvändning för några år sedan. [Meningen har strukits på grund av dödshot från personen det berör] Eftersom hon är jämförelsevis ny på det här med att behöva uppvakta och vara tillsammans med tjejer så har det inneburit något av ett vidgat perspektiv för henne i fråga om könsroller. För någon vecka sedan talade vi i telefon och jag ondgjorde mig över hur trött jag var på att man som hanne förväntas vara den aktiva parten i all form av uppvaktning, medan honan lättjefullt kan sålla bland hugade beundrare. ”Ja precis!” sa hon.

-I helgen var jag på en gaypicnic som anordnas av ett community jag är med på. Eftersom jag fått ligga så himla mycket på sistone och det varit så mycket drama så tänkte jag att jag bara skulle gå dit och träffa lite nya vänner. Så jag valde att prata med de fula och tråkiga människorna, för dem vill man ju inte ligga med.

-Låter klokt, sa jag.

-Till en början gick det jättebra. Jag pratade med en tysk tjej som gillar robotar och det var ingen risk alls att vi skulle ligga. Men då dyker det upp en så sjukt snygg tjej.

-Aj då.

-Jag lyckades slita blicken från henne och återgå till att prata kretskort med tyskan. Men då kommer hon fram till mig och ska börja prata och skämta med mig!

-Nä! Gud vad jobbigt!

-Jag vet! Jag var tvungen att avvisa henne vänligt men bestämt. Och vet du vad som hände sen? När jag kommer hem så har hon mailat till mig på communityt. Hon kallade mig sötnos och skrev att hon hade tyckt det var roligt att träffa mig. Det är så jobbigt. Ok, om man bara vill ligga så är det lätt fixat. Men vill man något mer så måste man anstränga sig jättemycket och typ fråga om hon vill ses. Jag blir så trött. Så jag svarade bara nåt kort och tråkigt. Och vet du, hon har inte hört av sig igen!

Jag tycker att det är hjärtvärmande att hon nu förstår exakt hur det är att vara en heterosexuell man som försöker uppvakta kvinnor. Jag kände mig rentav så himla förstådd efter vårt samtal att jag bestämde mig för att gå i celibat på obestämd tid.

Annonser

0 Responses to “Celibat”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Arkiv

juli 2010
M T O T F L S
    Aug »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Gör sällskap med 7 andra följare

Annonser

%d bloggare gillar detta: